Ny bok om sökmotoroptimering

Nu har en ny bok om SEO landat på lagerhyllorna hos svenska bokförsäljare. Det är boken ”Guldläge på nätet: Sökmotoroptimering för alla”, skriven av Magnus Bråth och Michael Wahlgren. Dessa herrar är två av Sveriges mest kunniga sökmotoroptimerare med många år i branschen. Eftersom kunskap inom detta ämne är färskvara så betyder det att denna bok är ”up to date” så att säga. Idag finns det ingen annan bok om SEO som tar upp alla delar med tanke på Google uppdateringar i sin algoritm.

Google släppte sin Panda under 2011 som skulle ta hand om sidor med tunt innehåll och året därpå kom Penguin som skulle motverka spammiga länkar. Hur man arbetar med sökmotoroptimering har minst sagt förändrats under de senaste åren. I boken så tar Magnus och Michael upp alla delar för att lyckas med den grundläggande SEO:n. Samt förklarar vad hur man ska tackla SEO idag, 2013.

Jag anser att alla som driver ehandel eller någon annan typ av webbplats ska läsa den. Man blir inte ett seo-proffs efter att man har vänt på sista bladet, men en grundläggande förståelse kommer att infinna sig.

Mer om boken här: Bok om sökmotoroptimering – Guldläge på nätet – Boktips.nu

David Författare